Lid worden

over lidmaatschap en meezingen

 

Di Capelli is een popkoor uit Wijchen met ruim 35 enthousiaste leden uit de regio. Wat ons bindt is het samen muziek maken. Dat doen wij door in een ongedwongen sfeer, met een gezonde dosis discipline bekende popnummers vierstemmig te zingen onder leiding van onze professionele dirigent, Erik Fortier.

Onze zangers en zangeressen hoeven niet over een uitgebreide muziekkennis te beschikken maar natuurlijk moet de aanleg om (meerstemmig) te zingen aanwezig zijn.

Popkoor Di Capelli is op zoek naar sopranen, bassen en tenoren.

Wie o wie komt onze sopranen en mannen versterken om de harmonie in stemmen weer op peil te krijgen?

Heb je, als sopraan, bas of tenoor interesse om met Popkoor Di Capelli de toon te zetten neem dan contact op en repeteer een keer mee om te voelen wat we bedoelen en te ervaren wie we zijn. Je kunt contact opnemen door een mail te sturen naar Dicapellibestuur@gmail.com.

 Ben je benieuwd naar ons repertoire? Kijk op onze agenda wanneer je live naar ons kunt komen luisteren.

Dit talent, gecombineerd met een enthousiaste uitstraling en een beetje lef, maakt het profiel van de Di Capelli-leden compleet. Bij onze optredens zingen we zonder bladmuziek.

Aspirant lid

Je kunt je voor het aspirant lidmaatschap aanmelden via het onderstaand formulier. Een aspirant lid mag drie repetities vrijblijvend bijwonen. Je zingt meteen mee en wordt begeleid door een buddy die je wegwijs maakt. Dus… grijp je kans en kom op donderdagavond lekker zingen! Na je derde repetitie neemt de dirigent een stemtest bij je af. Hierbij wordt gekeken naar de zangtechniek en of de stem past binnen de bestaande stempartijen. We hanteren voor nieuwe leden – als indicatie – een maximum leeftijd van 65 jaar. Eenmaal lid mag je zolang bij Di Capelli blijven zingen als je wilt. Ben je ouder en heb je toch interesse? Neem dan vooral toch even contact met ons op. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom. 

Lidmaatschap

Als lid betaal je EUR 20,00 per maand (automatische incasso). Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Ik wil graag meezingen

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, dan neemt popkoor Di Capelli zo snel mogelijk contact met je op.