De Dirigent

bezielend hart van ons popkoor

Erik Fortier (1991) had als kind al een grote interesse voor muziek. Via blokfluitles op de basisschool en piano en keyboardles kwam hij voor praktijk oefening terecht in het schoolorkest.

Hij dirigeert vele koren in diverse genre’s en stijlen, samenstellingen en leeftijden. Ook de kunst van het arrangeren beheerst hij, zodat hij zijn koren kan voorzien van op maat geschreven arrangementen.

Hij probeert met de nodige energie en humor een ongedwongen sfeer te scheppen, waardoor de koorleden zowel individueel en als groep boven zichzelf uitstijgen.

Agenda

Als vereniging hebben we zorgvuldig afgewogen wat te doen met onze repetities nu het Corona virus steeds meer het leven gaat beheersen. Na een aantal weken alleen online, in digitale klasjes, te oefenen, zijn we nu weer voorzichtig gestart met aangepast live repeteren. Dit doen we iedere maandagavond van 19.30 uur tot maximaal 21.00 uur in de buitenlucht op de parkeerplaats van onze gebruikelijke repetitieruimte. Koorleden die nog niet aanwezig kunnen of willen zijn, kunnen de repetitie online volgen.

Geplande optredens: helaas zijn alle optredens geannuleerd. In verband met de corona-maatregelen gaan de evenementen waar we zouden optreden, niet door..

Di Capelli op FaceBook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 04-Sep-20 00:22:37 PDT. The current time is Tuesday, 22-Sep-20 18:29:01 PDT.
Type: OAuthException

Lid worden?

Of een keer meezingen?

In verband met het coronavirus repeteren wij iedere maandagavond buiten. Het aantal deelnemers is daarbij beperkt tot 30 personen. Publiek is van harte welkom, mits er op gepaste afstand wordt geluisterd.